mandag 12. august 2013

Rørvik

Det var litt småregn i morges da vi våknet. I utgangspunktet hadde vi tenkt oss på Leka i dag, men vi vil ha klar sikt både utover havet og innover mot fastlandet når vi er der ute. Vi bestemte oss derfor for å dra til Rørvik i dag. Innen vi kom oss avgårde, hadde det stoppet og regne og resten av dagen var det ok vær. I Rørvik viste det seg at turistinformasjonen har stengt på mandager. I tillegg var heller ikke museet åpent. Det virket som om det var stengt for sesongen. Vi fikk oss en spasertur i gatene, gikk i noen butikker, handlet mat og spiste middag før vi dro tilbake til Bogen









Her er noen skilt som står plassert rundt omkring i sentrum av Rørvik. Det skulle være enda flere, men vi lette dem ikke opp.



Siden vi først hadde tatt turen ut til Rørvik, ville vi se hvordan det så ut på ytresiden av Vikna. Det var heller lite å se. Veien gikk langt inn på land så det vi stort sett så var bergknauser, trær og vei. Stoppet ved denne kirka hvor vi fant noen gamle graver. Ellers var det kun en ekstra tid i bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar